Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liity moottoripyöräkerhoon!

Meitä on Loimaan Moottoripyöräilijöissä noin sata eri-ikäistä jäsentä. Toiset ajavat itse, jotkut ovat kyytiläisiä. Joillakin meillä on joskus ollut moottoripyörä ja ehkä taas joskus on. Toiset vain nauttivat hyvästä seurasta. Usein jäseninä on koko perhe. Kaikkia meitä yhdistää rakkaus moottoripyöriin.

Kesäisin teemme viikonloppuisin ja arki-iltaisin järjestettyjä kerhoajeluja. Keväisin järjestämme Motoristin Ennakoivan Ajon Kurssin. Jokavuotinen bussimatka Helsingin moottoripyöränäyttelyyn, ajokauden päättäjäisristeilyt, pikkujoulut ja muut epävirallisemmat tapahtumat auttavat pimeän talven yli. Osa tapahtumista liittyy tiiviimmin moottoripyöräilyyn ja osa on koko perheen vapaa-ajan tapahtumia, joissa moottoripyörät jäävät taka-alalle. Kerhokirjeitä lähetämme lähes kuukausittain.

Liity jäseneksi! LMP:n jäsenenä saat myös SMOTO:n jäsenedut ja olet mukana tukemassa moottoripyöräilyn kattojärjestön toimintaa ja moottoripyöräilijöiden edunvalvontaa niin Suomessa kuin EU:ssakin. Jäsenenä saat myös rahallista etua mm. kerhon matkoista ja koulutuksesta.

Jäsenmaksu on 25 €/ vuosi. Alle 16 v 5 €.  Liittymismaksua ei ole.

 

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä palautelomakkeelle yhteystietosi.

Maksu tilille FI71 5239 0020 0233 64. Merkitse lisätietoihin nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero!

Myös vanhat jäsenet voivat korjata palautelomakkeelle muuttuneet yhteystiedot ja lisätä esim. matkapuhelinnumeron, mikäli haluat tekstiviestimuistutuksen tapahtumista. Lomakkeella voit myös estää tekstiviestien lähettämisen puhelimeesi.

 

©2020 - suntuubi.com